Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Nationens fiende" by Lars Larsson ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Nationens fiende

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Nationens fiende
  • Author : Lars Larsson
  • Release Date : January 09, 2016
  • Genre: True Crime,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 4194 KB

Description

Sent pÄ fredagskvÀllen den 28 februari 1986 sköts Olof Palme ner pÄ öppen gata inför över tjugo ögonvittnen. Mördaren agerade snabbt och effektivt. Efter fullbordad gÀrning tog han sig springande frÄn platsen utan att lÀmna minsta spÄr efter sig.



Polisen har lagt ner enorma resurser pÄ att finna mördaren, men vet idag inte mycket mer Àn vad den gjorde för trettio Är sedan.

De olika ögonvittnena ger en relativt samstÀmd bild av vad som hÀnde den dÀr kvÀllen. Hur mördaren sÄg ut, vad han gjorde och var han tog vÀgen efter skotten.

Men ett vittne avviker frÄn de övriga pÄ ett markant sÀtt. Hans berÀttelse stÀmmer inte alls med de andras, och dessutom Àr det ingen som ens har sett honom pÄ platsen. Polisen beslutar sig snart för att avpollettera honom. Mannen kan helt enkelt inte ha varit dÀr. De stÀmplar honom som mytoman och gÄr vidare med andra vittnen.

Men i förhören framkommer en ytterst mÀrklig omstÀndighet. Vittnet som inte ens varit dÀr avslöjar i förbifarten nÄgonting som ingen borde ha kunnat kÀnna till.

Förutom mördaren.

Nationens Fiende Àr en grundlig genomgÄng av mordet pÄ Olof Palme. HÀr hittar du förhören, indicierna och bevisen, tillsammans med en noggrann analys av vad som egentligen hÀnde den dÀr kvÀllen.

PocketutgÄvan och e-boken innehÄller till skillnad frÄn den tidigare utgivna inbundna boken inga bilder.


Free PDF Books "Nationens fiende" Online ePub Kindle